Tietoa minusta

Nimeni on Sami ja olen koulutettu Personal Trainer. 

Olen valmentanut eri ikäisiä asiakkaita kuntoilijoista kilpaurheilijoihin, sekä neuvonut ravintoon liittyvissä asioissa yli kymmenen vuotta.

Itse harrastan kamppailulajeja ja minulla on musta vyö karatessa ja kenjutsussa, sekä sininen vyö brasilialaisessa jujutsussa.

Kehittääkseni ammattitaitoani valmentajana, suoritin vuonna 2019 laadukkaan Trainer4You -koulutusohjelman ja valmistuin koulutetuksi Personal Traineriksi sekä kuntosalivamentajaksi.  

Valmentaessani minulle on tärkeää että asiakas pääsee tavoitteisiinsa ja että tulokset ovat pysyviä. Valmentajana olen vaativa, mutta kannustava. Jokainen valmennusohjelman käynyt asiakkaani on päässyt tavoitteisiinsa ja löytänyt uuden, liikunnallisen ja  aiempaa terveellisemmän, sekä ennenkaikkea mielekkäämmän tavan nauttia elämästään.

Mielestäni hyvä kunto ja uusi ja urheilullisempi olemus ei ole pelkästään päämääriä, vaan myös tärkeitä välineitä arkielämässä. Liian tiukat rajat itselle tappavat nautinnon elämästä ja lopulta myös kehityksen, siksi en laadi asiakkailleni tiukkoja diettejä tai kiduttavia treeniohjelmia. Uskon pitkäjänteisyyteen ja siihen, että kun uusi elämäntapa muodostuu tottumukseksi, on mahdollista saada koko elämän kestävä hyvä olo.